Fikret Kuşkan

Turkish Actor Fikret Kuşkan

Career Timeline

​(Mehmet Fikret Kuşkan) (d. 22 Nisan 1965 İstanbul) Çerkes kökenli Türk oyuncu. 1986'da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü özel yetenek sınavını kazanarak eğitimini bu okulda sürdürüp tamamlamıştır. Oyunculuk konusunda lise eğitimi sırasında edebiyat öğretmeninin desteğini alır. Fotoğrafçılık yaparken bırakarak, tiyatro aşkıyla sınavlara girer.Zor da olsa konservatuvarı bitirmesinin ardından Zülfü Livaneli'nin "Sis" filminde ilk rolünü oynadı.

Birth Date
Age 54
Born
İstanbul, Türkiye
Occuption
  • Actor
Film Industry

Top Movies

Filmography

Year Movie Country Role Credit Ratings
2019 Mucize 2 Turkey Actor 0.00
2018 Champion Turkey Özdemir Atman Actor 0.00
2018 Direniş Karatay Turkey Ahi Evran Actor 0.00
2005 My Father and My Son Turkey Sadık Actor 0.00
2004 Everything about Mustafa Mustafa Actor 0.00
2002 Dokuz Turkey Tunç Actor 0.00
1994 C Blok Turkey Haled Actor 0.00
1993 Whistle If You Come Back Actor 0.00
1991 The Secret Face Turkey Actor 0.00