Miloš Biković

Russian Actor Miloš Biković

Career Timeline

Милош Биковић завршио је четрнаесту београдску гимназију, говори српски, енглески и руски језик.Похађао је школу глуме и говора ДАДОВ. Дипломирао је на Факултету драмских уметности у класи Драгана Петровића заједно са Нином Јанковић, Јелисаветом Орашанин, Тамаром Драгичевић, Ањом Алач. Асистент је глуме на ФДУ.

Birth Date
Age 31
Born
Belgrade, Yugoslavia (now Serbia)
Occuption
  • Actor
Film Industry

Top Movies

Top Earning Movies

Filmography

Year Movie Country Role Credit Ratings
2019 The Balkan Line Russia, Serbia Vuk Majewski Actor 0.00
2018 Ice Russia Леонов Actor 0.00
2018 South Wind Serbia Petar Maraš Actor 7.00
2018 Beyond the Edge Russia Michael Actor 0.00
2015 Without Borders Russia Игорь Громов Actor 0.00
2015 Soulless 2 Russia Actor 0.00
2014 See You in Montevideo Serbia Aleksandar Tirnanić 'Tirke' Actor 0.00
2012 Professor Kosta Vujic's Hat Serbia Mihailo Petrovic Alas Actor 0.00
2010 Montevideo, God Bless You! Serbia Aleksandar Tirnanić 'Tirke' Actor 0.00